Avís Legal


En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: VICENÇ SIMON BISCARRI
Raó social: VICENÇ SIMON BISCARRI
NIF: 37290214S
Adreça: C/ NOU Nº 158 08620 – SANT VICENÇ DELS HORTS – BARCELONA
Telèfon: 936566467
Email: nou6tema@nou6tema.com

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB:
Informació relacionada amb els productes i serveis de manteniment preventiu.

El present avís legal (d’ara endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web:
www.nou6tema.com

LEGISLACIÓ:
Amb caràcter general les relacions entre 37290214S (VICENÇ SIMON BISCARRI) amb els Usuaris dels seus serveis Telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS:
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni àdhuc citant les fonts, excepte consentiment per escrit de VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS):
VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de VICENÇ SIMON BISCARRI (VICENÇ SIMON BISCARRI) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

ATENCIÓ AL CLIENT I RECLAMACIONS:
Per a qualsevol dubte, consulta, suggeriment o reclamació relacionada amb els nostres serveis, pot posar-se en contacte amb nosaltres per e-mail en nou6tema@nou6tema.com o per qualsevol dels mitjans que posem a la seva disposició en l’apartat de contacte.